دوره و شماره: دوره 10، شماره 1 - شماره پیاپی 19، اردیبهشت 1400، صفحه 1-143 
انتخاب ژنوتیپ‌های ایده‌آل کرچک برای تولید چاشنی غذا (Ogiri) در نیجریه

صفحه 59-77

10.30479/ijgpb.2022.16842.1312

بولاجی زلوقرین صالحو؛ کریستیانا اورئولووا اوکه؛ برنارد اودی اهیریم؛ دیکسون جونیور نوسو؛ اوپیمی سعید کولاوله؛ اوبوکوهوو بنسون آپویور؛ مریم آلفا کبارایینی؛ سونکانمی توکونبو گبادیان؛ آدیجا ابولوره اجادی؛ محمد ثانی صلاحو؛ اولوواگبنگا فولوسو آجای؛ اوباسولا باباتونده اولانیان؛ عطاهیرو محمد تانیمو


بررسی تولید ریشه مویین اکوتیپ‌های ‌بومی زنیان با استفاده از سویه‌های مختلف اگروباکتریوم رایزوژنز

صفحه 117-127

10.30479/ijgpb.2022.17488.1325

نرگس مرادی؛ سید احمد سادات نوری؛ علی فدوی؛ سید محمد مهدی مرتضویان؛ علی پاکدین پاریزی