گلوکزاکسیداز یک آنزیم مهم در هیدرولیز گلوکز و دارای کاربرد وسیعی در صنایع متفاوت، ازجمله نانوایی، دارویی، مقاومت به بیماری های گیاهی و زیست حسگرها ست. در این مطالعه مخمر سارکومیسس سرویسیه با موفقیت با ژن گلوکزاکسیداز(gox)، استخراج شده از قارچ پنیسیلیوم فونیکولیزوم تراریخت شد. توانایی ساخت آنزیم گلوکزاکسیداز به صورت درون سلولی و تراوش آن به بیرون از سلول توسط مخمر تراریخت مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین اثر اسیدیته (pH)، منابع کربن و طول مدت زمان های متفاوت کشت در روی بیان ژن در محیط کشت مایع و جامد مورد مطالعه شد. نتایج نشان داد که آنزیم تولید شده دارای بیشینه فعالیت (U/ml) 41 و 38 به ترتیب در شرایط درون و برون سلولی در pH بین 5/5 - 4/5 در حرارت 30 درجه سانتیگراد و 30 روز پس از کشت مخمر می باشد. همچنین مشخص شد که گالاکتوز در غلظت 1درصد (w/v) منبع قند مؤثرتری در بیشینه فعالیت آنزیم هدف می باشد و وجود گلوکز در محیط کشت بیان گلوکزاکسیداز را متوقف می کند. در مجموع به نظر می رسد رشد زیاد مخمر و تولید بالای محصول این ژن، توانایی کاربری آن را در صنعت امکان پذیر می سازد.